0549. rýžovo-žitný chléb s kváskem


foto: Andinka
549. rýžovo - žitný s kváskem

Autor: Andinka
   Hodnocení: 10%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
350 ml vody
250 ml kvásku (recept č. 98 nebo č. 627)
2 lžičky soli
1 lžičku cukru
2 lžičky chlebového koření
4 lžíce ovesných vloček
3 lžíce sušené bramborové kaše
200 g rýžové mouky
150 g žitné chlebové mouky
100 g žitné celozrnné mouky
50 g sójové hrubé mouky
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí


Nastavení pekárny: Program Celozrnný / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední


Postup:
Každý máme kvásek jiný, a proto si musíme hustotu těsta sami během hnětení ohlídat!

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.