0546. rýžovo-žitný chléb pro Míšu


foto: Andinka
546. Rýžovo-žitný

Autor: Andinka
   Hodnocení: 5%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
2 lžíce olivového oleje
350 ml vody
2 lžičky soli
2 lžičky cukru
200 g rýžové mouky
300 g žitné chlebové mouky
2 lžičky lepku - vmíchat do mouky
1,5 lžičky chlebového koření
1,5 lžičky sušeného nebo menší 1/2 čerstvého droždí


Nastavení pekárny: Program Celozrnný / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední


Postup:
Poznámka:
Rýžová mouka je nejlepší od firmy Paleta. Je taková polohrubá a chlebu víc sluší. Ta bio v celofánu je moc jemná a hodí se na sladké.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.