Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Autor: pajinka22
Hodnocení: 15%
Suroviny:
110 ml vlažné vody
150 ml podmáslí
1 lžička cukru
2 lžičky soli
špetka pepře
3 lžíce oleje
250 g hladké mouky
250 g polohrubé mouky
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí
po zvukovém signálu přidáme po 2 lžících petrželky, pažitky, kopru
Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední
Postup:
Šárka 19.1. 17:57
Nebyl špatný, ale už po dvou dnech je takový dost oschlý a vyschlý...nechci po chlebu zázraky, ale aspoň těch 48 hodin by mohl vydržet.
markyta1 8.7. 13:43
tento chléb je vynikající!