0524. plněný podmáslový chléb od nelus


foto: Jitull
Plněný chleba 524.řez

Autor: nelus
   Hodnocení: 83%  


Suroviny:
260 ml podmáslí
necelá lžíce octa
1 lžíce oleje
1 lžička soli
1/4 lžičky drceného kmínu
česnek sušený nebo čerstvý dle chuti
200 g hladké mouky
100 g pšeničné celozrnné mouky
80 g žitné chlebové mouky
2 lžičky sušeného nebo 1/2 čerstvého droždí


Nastavení pekárny: Program Těsto, pak Pečení


Postup:
Vykynuté těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se podsypávat), vyválíme plát, potřeme kečupem, dáme plátky uzené slaniny, silnější plátky sýru, jarní cibulku a kolečka salámu.
Srolujme jako závin a spojem dolů vrátíme do formy do pekárny bez hnětacích metel.
Těsto pomašlujeme vodu a posypeme sezamem. Zapneme na 2 minuty program Pečení a vypneme. Necháme kynout v uzavřené pekárně cca 40 minut.
Pak zapneme hodinové Pečení.
Plnit můžeme čímkoliv.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Andinka
Náplň do podmáslového od Nelus

foto: Renulek
Plněný č. 524

foto: ben3
524.plněný podmáslový chléb od nelus

foto: Mum
Plněný podmáslový chlebík č. 524

foto: macecka
č. 524 podmáslový plněný chléb

foto: udivena
524. Podmáslový plněný od Nelus

foto: Miri*
Plněný podmáslový 524

foto: Moukova
Plněný od Nelus č. 524

foto: Beru3ka
524. plněný podmáslový řez

foto: Vera07
524.plněný podmáslový chléb od nelus

foto: Mum
Plněný podmáslový chlebík č. 524

foto: Andinka
524. Podmáslový s párečky

foto: acvi
č.524.

foto: Ilona
524.plněný podmáslový chléb

foto: Bronik
524 plněný podmáslový chléb

foto: Bronik
524 podm. chléb bez náplně

foto: wjanka
recept 0524

foto: Tapi
524.plněný podmáslový chléb od nelus

foto: zlato18
Podmáslový chléb č. 524

foto: nejdeto
Plněný chléb recept č. 0524

foto: Ivča69
524 Plněný podmáslový chléb

foto: trnovacka
0524 plněný podmáslový chléb od nelus

foto: Inamka
0524 - plněný podmáslový chléb od nelus

foto: PavelX
0524.plněný podmáslový chléb od nelus

Názory čtenářů

Radka K. 10.1. 11:29  

Super recept, chlebík je fantastický, pekla jsem v troubě ve formě, nejprve na 230°C 15min, poté na 160°C cca 40minut, potřela jsem slanou vodou, posypala semínky, při pečení jsem měla v troubě kastrolek s horkou vodou. Určitě vyzkoušejte, jen se po něm zapráší!!!

ozak 12.9. 17:23  

dělám ho čas od času a vždy nestačí ani vychladnout

Marcela74 4.4. 16:33  

Tak, právě mi kyne těsto. Zbyla mi prasklá vejce od barvení, tak je tam zkusím taky přidat a pak písnu, jak to všechno dopadlo.

JItka 26.5. 9:34  

Dělala jsem již 2x a vynikající. Přesně podle receptu a jen se po něm zaprášilo :-)

nejdeto 23.2. 13:12  

K tomuto chlebu se nemohu dost dobře vyjádřit, protože po dopečení, jakmile jsem ho rozkrojila si k němu sedl syn a zbaštil ho skoro sám, manželovi jsem zachránila krajíček na mě zbyly drobky, z čehož usuzuji, že musel být dobrý, když tak rychle zmizel. Musím si počkat na další. P ro jistotu ho budu péci až nebude nikdo doma.

zlato18 10.2. 16:47  

Chleba se povedl. Super recept. Můžu dělat znovu byl okamžitě pryč.

Tapi 4.2. 20:30  

Vynikající chlebík z těstem se dobře pracovalo,plnila jsem uzenou krkovičkou a sýrkem ještě jsem měla nachystaný lovečak a zapomněla jsem na něho :-)no nic půjde na podruhé,potřela jsem ho žloutkem a posypala slunečnici.Je moc dobrý.

babcaveru 21.1. 11:29  

díky za dobrý recept, těsto jsem rozpůlila do dvou malých forem, tím bylo míň těsta a víc náplně, prostě samá chuť!

wjanka 19.1. 9:56  

pekla jsem poprvé a moooc chutnal. Do těsta jsem přidala sušený česnek a trošku pizza koření a náplň byla z kečupu, jemně krájeného uzeného, sýra, cibulky a kukuřice...mňamka

Eva 11.1. 18:08  

Zdravím, dneska jsme dělali tenhle chlebík již asi po páté , je výborný.

Eva 11.1. 18:08  

Zdravím, dneska jsme dělali tento chlebík již po páté , je výborný. Jako pohoštění pro návštěvy ideální.

Baryysna 28.12. 15:50  

Dnes jsem ho pekla poprvé je vinikajíci.S těstem so skvěle pracovalo.

Anndy 13.10. 23:58  

sstevens - celý program Pečení, tudíž 1h

sstevens 13.10. 20:54  

mohu se zeptat jak dlouho se pak peče?Děkuji

Sašenka 28.5. 11:52  

No krása, hned to jdu zkusit, pak napíšu, jak se mi povedl( nebo nepovedl ).

Anndy 13.3. 21:51  

Sykora - Těsto je potřeba si při hnětení ohlídat. Držet se striktně receptu není správné.
Vše dát dle receptu do pekárny, spustit program a během hnětení zkontrolovat, jaké těsto je,
případně dolít tekutinu nebo dosypat mouku. Těsto se nesmí lepit!
Viz. článek ZÁKLADNÍ INFORMACE JAK NA CHLÉB

Sykora 13.3. 18:21  



Děvčata něco jsem zvorala.Asi jsem neměla nechat těsto napřed kynout v pekárně-nevím.Já ho ani omylem nemohla zabalit.Těsto se mě trhalo a vůbec nedrželo pohromadě.Tak jsem to všechno schrnula na hromadu a do pekárny prostě hodila.Po upečení chuťově dobré-vzhled-nic moc.Ale já ho ještě prubnu.

mopedak 13.3. 18:20  

Dneska jsme ho dělali už podruhé. Je moc dobrý. Poprvé jsem ho špatně sbalila a byla v něm díra.Musí se sbalit jako závin.

mojza 5.3. 18:26  

Ten chléb je opravdu skvělý dělala jsem ho už dvakrát,byl hned pryč:-)

rozalka 20.2. 14:38  

Vypadá to dobře.Určitě zkusím.

nelus 23.5. 20:47  

Pokud nechcete chleba hodně nakynutý,stačí ho nechat kynout jen chvilku,pokud ho ovšem chcete víc nadýchaný,tak nechte kynout déle

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.