0312. italský celozrnný chléb od Ayleen

Autor: Ayleen
   Hodnocení: 5%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
300 ml 100% rajčatové šťávy
100 ml vody (podle hustoty rajčatové šťávy)
1 lžíce medu
1/2 lžičky soli
200 g grahamové mouky
100 g pšeničné chlebové mouky
50 g ječné celozrnné mouky
150 g žitné celozrnné mouky
1,5 lžičky sušeného nebo necelá 1/2 čerstvého droždí
po zvukovém signálu přidáme
1/2 cibule osmažené na 1 lžíci olivového oleje
50 g oliv
1 lžíce sušených bylinek oregano a bazalky


Nastavení pekárny: Program Celozrnný / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední


Postup:

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




Názory čtenářů

venora 18.1. 12:44  

Nikto ešte neskúšal? Vyzerá zaujímavo, vyskúšam a napíšem ako som dopadla, alebo skôr ten chlebík:-)))

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.