0309. celozrnný medový chléb od Ayleen

Autor: Ayleen
   Hodnocení: 5%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
1,5 hrnku vody
1,5 lžičky soli
2 lžičky glutenu nebo guarové gumy
3 lžičky sušeného mléka
1/3 hrnku medu
3 hrnky pšeničné celozrnné mouky
1/2 hrnku pšeničné chlebové mouky
1/3 hrnku kukuřičné mouky (mohou být i kukuřičné vločky)
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí


Nastavení pekárny: Program Celozrnný / stupeň propečení kůrky Tmavá / velikost Střední


Postup:
1 hrnek = 200 ml
Musíme počítat s tím, že celozrnné chleby nebo chleby s větším podílem žitné mouky budou hutnější (nenakynou jako s větším podílem hladké mouky), vlhčí a také s menšími póry.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.