Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Autor: Rominska
Hodnocení: 13%
Suroviny:
400 ml podmáslí
2 lžičky soli
2 lžíce olivového oleje
160 g pšeničné celozrnné mouky
200 g špaldové mouky
140 g žitné chlebové mouky (nebo žitné celozrnné)
1 lžička mletého kmínu
1 lžíce lněných semínek
1 lžíce sezamových semínek
1 lžíce slunečnicových semínek
1 lžíce dýňových semínek
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí
Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední
Postup:
Musíme počítat s tím, že celozrnné chleby nebo chleby s větším podílem žitné mouky budou hutnější (nenakynou jako s větším podílem hladké mouky), vlhčí a také s menšími póry.
Misa 26.12. 13:24
Dobry den, bylo by mozne nahradit podmasli napr. sojovym mlekem? Mam alergii na laktozu, takze nemohu zadne mlecne vyrobky..
Dekuji
Jitula143 25.10. 10:49
Minulý týden jsem upekla a byl zatím nejlepší co jsem pekla. Peču teprve chvílku. Dnes ho ale budu péct znovu, všem nám chutnal.
Dratenka12 23.3. 9:18
Chlebik je vyborny,delala jsem vcera jako svuj teprve druhy ne nove pekarne a naprosta mnamka. Urcite ho budeme delat :-}
kakas 24.10. 14:59
Nevím,jak ho ohodnotit pěti hvězdičkami.Peču ho pořád,je naprosto výbornej a zdravej,kdo se zajímá trošku o zdravou výživu,můžu jen a jen doporučit!!!!!!!!!!!!Moc děkuji za recept!!!!
kakas 27.9. 12:54
Moc dobrý chlebíček!!!!!!!!!!!!!!!Jdu ho píct podruhé:o))Děkuji za recept
moralu 9.9. 16:34
delam si ho kazdy den a je moc a moc dobry