0154. kynuté rohlíčky od Irena.


foto: Anndy
154.plněné mini rohlíčky

Autor: Irena.
   Hodnocení: 71%   klikni pro ohodnoceni


Suroviny:
250 ml mléka
150 g oleje
1 vejce
1,5 lžíce cukru
špetka soli
500 g polohrubé mouky
1 lžička kypřícího prášku do pečiva
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Program Těsto ukončíme před kynutím, kynout NEMUSÍ, nejlépe na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se podsypávat) vytvarujeme malé rohlíčky (postup u receptu č. 80) přibližně 32 ks, do kterých dáme náplň tvarohovou nebo makovou, kostičku hořko čokolády na vaření, marmeládu.
Naskládáme na plech s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem a necháme kynout pod utěrkou 30 - 40 minut.
Pak pomašlujeme vejcem nebo jen žloutkem, mlékem a pečeme ve vyhřáté troubě při cca 180°C / 15 - 20 minut. Hotové rohlíčky ihned přendáme z plechu na mřížku.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: DJ5
Kynuté rohlíčky - návod "154 "

foto: Fifi2
Kynuté rohlíčky č.154

foto: cinie
č. 154 kynuté rohlíčky

foto: Anndy
154.nekynuté rohlíčky

foto: kubrtka
plněné rohlíčky tvarohem a povidlím - poloviční dávka č 154

foto: vaha
154.Rohlíčky

foto: korcka
skořicoví šneci 154 a

foto: korcka
skořicoví šneci 154 b

foto: korcka
skořicoví šneci 154 c

foto: Svetluska78
154

foto: Alena1
Koláče

foto: udivena
154.rohlíčky

foto: Andinka
154. těsto na kynuté rohlíčky

foto: lenka32.
154. rohlíčky plněné pudinkem

foto: lenulinka_m
plněné rohlíky č. 154

foto: Dagmery
154 kynuté rohlíčky od Irena

foto: matysek8
154.Kynuté rohlíčky od Irena

foto: coffi
Ořechové rohlíčky-Rp.č.154

foto: Malenkap
154. kynuté rohlíčky

foto: bonini
0154-kynuté rohlíčky od Irena

foto: B-u-f-y
Kynuté rohlíčky č. 0154

foto: Marsi*Alfik
0154. kynuté rohlíčky od Irena.

foto: jirina27
0154.kynuté rohlíčky od Irena.

foto: cigorka
kynuté rohlíčky od Irenky č. 154

foto: cigorka
čokoládové loupáčky

Názory čtenářů

Iva 1.2. 18:18  

Budu je zkoušet ale chtěla jsem se zeptat který jsou lepší nekynutý a nebo kynuty

lucznik 12.3. 20:27  

Těsto je vynikající, dnes jsem plnila ořechovou náplní. Nic mi nevyteklo. Rohlíčky dělám s formičkou na croissanty z Tescomy.

jirina27 1.2. 21:38  

Výborné těsto, krásně se s ním pracovalo,rohlíčky pěkně vykynuly, moc dobré, chválím!

Huriva 13.4. 9:53  

Já nevím,proč se pořád snažím dělat tvar rohlíčku,když mi to nejde.Marmeláda vytekla,ale manža mi poradil,že marmeláda se dává do vnitř a né ven:-)Jinak těsto je fakt kvalitka.

Reiki 9.6. 15:50  

Moc dobré.Nestačily vychladnout! Doporučuju!

Marsi 2.6. 23:31  

Skvělé, báječné, opravdu naprosto luxusní! Těsto skutečně nepotřebuje na silikonové podložce podsypávat. Chuť úžasná! Zařazuji mezi své oblíbené.

Lillu 8.10. 12:55  

Právě jsem je vytáhla,plnila jsem jablkama a rozinkama nebo kokosem,jsou naprosto perfektní,výborné a s těstem se super pracovalo.Dávám do oblíbených

.

luca82 29.5. 15:12  

Tak tohle je luxusní receptík těsto je úplně krásně vláčné krásně se s ním pracuje je to prostě super musím jenom chválit po upečení jako peříčko měkounké křupavoučké luxus!!!!!!!!!!!!!!!! já plnila grankem moc dobrý i s tou čokoládou a marmoškou !!

rendula 13.2. 10:25  

Rohlíčky jsem právě dopekla a jsou úžasné,úplně luxusní měkounké těsto,vláčné a zároveň křupavé po upečení!!!

Anndy 24.7. 17:56  

moc dobré!

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.