0152. podmáslový s kvasem od sovicka16


foto: sovicka16
152. chléb s podmáslím a kvasem

Autor: sovicka16
   Hodnocení: 1%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
100 ml podmáslí
200 ml vody
2 lžíce oleje
170 g žitné chlebové mouky
100 g špaldové mouky
200 g pšeničné chlebové mouky
50 g hladké mouky
50 g vloček
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí
300 ml kvásku (recept č.98 nebo č.627)
75 g semínek
1 lžíce kmínu
3 lžíce otrub


Nastavení pekárny: Program Těsto, pak Pečení


Postup:
Program Těsto, pak Pečení
Každý máme kvásek jiný, a proto si musíme hustotu těsta sami během hnětení ohlídat!
U kváskových chlebů je někdy nutné po skončení kynutí těsto nechat dále kynout. Proto pokud není dostatečně nakynutý, před fází pečení pekárnu vypneme, zapneme na 1 minutu program Pečení a vypneme. Necháme dostatečně dlouho kynout, pro upečení zvolíme program Pečení.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




Názory čtenářů

moralu 9.9. 15:30  

je docela dobry

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.