Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Anndy 4.11. 22:13
článek k této pekárně od kolobezka1
ZDE / klik
Hanka 25.3. 21:49
Ahoj Koloběžko,
ráda bych pekla kvásový chléb, nikoli z droždí, je na to tahle pekárna vhodná ? A na houskový knedlík a koláče ? Ty jsem tam nenašla (nevím, zda je to program jako na mazanec, vánočku ? Nebo ten na kynuté těsto (rohlíky, pizza). Tohle je totiž to hlavní, co chci v pekárně péct, reps. připravit si v ní těsto a ak upéct zvlášť v troubě. Děkuju moc za inforamce
kolobezka1. 26.3. 17:54
Hanko,
kváskový chléb můžeš upéct v jakékoliv pekárně. Buď polomanuálně nebo lze přizpůsobit recept pro program základní nebo využít individuální (nastavitelný) program). Co se týče výroby kvásku a čehokoliv z něj, tě pozvu do diskuze o KVÁSKOVÁNÍ. Můžete tam psát i bez registrace.
A ohledně pekárny Beem, myslím, že tato už není ve výrobě ani v prodeji. S keramickým povrchem teď Beem dělá jimý model. Na těsto ji samozřejmě využít můžeš, program tam je (nemusíš se bát, to mají všechny pekárny. Ale pokud bys chtěla kváskové rohlíky, buchty a tak, tak vám stejně plný program Těsto nedoporučuji). Nicméně u tohoto konkrétního modelu je forma poměrně úzká, vysoká a především volnější těsta se z ní hodně špatně dolují.
Pokud bych mohla ještě nějak pomoci, prosím napiš do té diskuze v odkaze výše.