Pekárna: Zojirushi BBCC - X20


V ČR SE NEPRODÁVÁ

- nastavení velikosti chleba
- nastavení stupně propečenosti kůrky (světlá, střední, tmavá)
- funkce odložený start (13 hodin)
- funkce udržování teploty po ukončení programu
- LCD displej
- akustický signál
- barva - bílá
- pojistka při vypnutí elektrického proudu

Pozn. k pekárně je přiložen nejlepší návod jaký jsem kdy viděla.

Adresa výrobce: http://www.zojirushi.com
Cena: 0,-Kč
Příkon: 700 W
Počet háků: 2
Počet programů: 10
Velikost chleba: max. 900g

Pekárnu používají tyto čtenářky a čtenáři:
ben3
zkušenosti: Je to pekárna hodně podobná Unoldu. Zdá se mi tišší a má jiný systém hnětení než jsme zvyklí u Evropských pekáren. Nádoba má šedostříbrnou povrchovou úpravu a zdá se mi lepší nebo kvalitnější oproti těm černým. Jsem s ní spokojená. Cena byla při kurzu asi 20kč/$ 3 920kč. Hodně mi připomíná Unold 8658,kterou mám doma. Nejde přidat doba pečení bez vychladnutí pekárny.


Diskuse:

Jasnena 25.1. 23:00  

mam tuto pekarnu v USA. Muzete mi poradit, jake suroviny, ktere se daji koupit v USA, pouzivate pro chleb Sumava a jestli jste zkousela kynuty knedlik, popr. jestli vite o nejake americke hrube a polohrube mouce. Diky

ben3 3.2. 0:25  

Jasněno já tady v USA používám obyčejnou hladkou mouku a celozrnnou WHOLE WHEAT FLOUR, peče se z nich opravdu dobře. Hrubá mouka tady bohužel není, takže na knedlíky používám polohrubou mouku Wondra, je to taková modrá papírová doza 382g a stoji 2,50 - 2,80dolarů, což je dost. Jinak všechno ostatní místní zdroje, české výrobky nesháním. Kbybys(te) něco potřebovala, tak mi napiš do vzkazů. Ahoj Alena

ben3 1.1. 11:35  

Tak jsem se vrátila ze Států domů a pekárnička zůstala u syna, který si jí a hlavně výrobky z ní velice oblíbil. Takže to vidím na chleby a sem tam něco sladkého, ale je to ještě mladík, tak ať si místo pečení užívá a pekárna mu u toho pomáhá.
Opravdu jsem s ní byla velice spokojená.

Marketa 8.5. 18:09  

Ja jsem tuhle pekarnu prave prodala, protoze jsem s ni byla velmi, velmi nespokojena. Za prve, spatne pekla zezhora, takze chleba byl zespodu a ze stran pekne upeceny a na vrchu svetly a vubec ne krupavy. Na peceni kolacu se uz vubec nehodi, zkousela jsem 3x a vzdy jsem je vyhodila, protoze pekarna ani za nejdelsi cyklus kolac neupekla, prostredek byl syrovy a neda se tam pridat nastavovany cas peceni, kdyz je pekarna horka. Nez jsem to dala dopect do normalni trouby, tak kolac "spadl" a byl na vyhozeni.
Tak jsem v nem delala aspon testa, ale po pul roce kazdodenniho pouzivani zacal z pecici nadoby tam, kde jsou pripojene haky, vytekat motorovy olej. Volala jse zakaznicky servis a tam mi prekvapene rekli, ze to se vetsinou stane az mezi prvnim a druhym rokem pouzivani a pak uz se nadoba neda pouzivat. Protoze pekarna byla v zaruce, poslala jsem ji do zakaznickeho servisu a prisla mi zpet za tri tydny s odpovedi, ze to bylo mojim zavinenim, protoze pekarna byla "overused", tzn. prilis pouzivana. Nechapu, kde je dane, jak casto se smi pekarna doma pouzivat a denni pouzivani mi nepripada neprimerene. Nova nadoba stoji 70 dolaru, coz jsem nechtela investovat, vzhledem k tomu, ze je zjevne vyrabeji tak, aby si lide museli kazdy rok dva kupovat nove nadoby. Prodala jsem ji na ebay a koupila si Panasonic, dnes ma dorazit, tak jsem zvedava. V kazdem pripade, Zojirushi - jakykoli vyrobek, nejen tuto pekarnu, rozhodne nedoporucuji, kvuli prisernemu zakaznickemu servisu a predrazenosti vyrobku, ktere jsou na urovni "made in china".



Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.