Diskuse o domácích pekárnách

Toto je online záznam diskuse o domácím pečení. Tato diskuse běží na serveru Dáma.cz. Pokud se chcete zapojit do diskuse, klikněte na: diskuse o domácím pečení

Čísla v diskusi znamenají smajlíky. Vidět jsou až v diskusi na Dáma.cz po registraci.

Iivetata 19.11. 6:24  

ještě ,že jsem zapomněla těch 5 chlebů vyfotit,takhle krásné nemám,mě každý chleba popraská :7:

Iivetata 19.11. 6:19  

rehek: nádherné,já mám chleba 1,4kg ,dva bych tam nedala

babiMinka 18.11. 16:30  

rehek: Máš ty chleby výstavní!!!!! :812::821:

heleen1 18.11. 15:45  

rehek: :218::218::812: Ty jsou parádní !!!

rehek 18.11. 12:09  

Iivetata: já peču za 1kW v troubě 2 bochníky najednou /každý z 960g těsta/ :1:

Iivetata 18.11. 9:47  

Betyyna: a to už jsem to takhle dělala po druhé,ale nečekaně přijela mamča,no a pak jsem chvátala a zapomněla :632:

zahrádkářka 18.11. 7:51  

Betyyna: :350: :868: :391:

Betyyna 18.11. 7:22  

Iivetata: to je škoda, naráz upečených 5 chlebů jsme tady ještě neměli!

zulan 18.11. 6:59  

Betyyna: :503::503:

Iivetata 18.11. 6:47  

pečený v troubě,né v pekárně

Iivetata 18.11. 6:22  

Jeden chleba mi vzal 1kwh ,to jen tak pro informaci.

Iivetata 18.11. 6:16  

V sobotu jsem pekla 5 chlebů a já jsem je zapomněla vyfotit :632::632:,vezla jsem je v prádelním koši na oslavu.Začala jsem v 5 ráno a dopekla jsem ve 14 hod.Měla jsem 2 nádoby a 2 trouby,ale ještě to šlo urychlit,ale až zase příště.

babiMinka 17.11. 16:09  

Betyyna: :521::621::812:

Betyyna 17.11. 11:49  

Snadné škvarkové pagáčky z pekárnománie podle iv@m těsto v pekárně, bez předehřevu, právě teď upečené

IMG-20191117-114232

Betyyna 17.11. 11:11  

nadeje169: :349: i bez předehřevu tam hážu všechno rovnou a klidně i z lednice, a těsto je stejné, mám s předehřevem i bez a nevidím rozdíl

nadeje169 16.11. 22:20  

Lulili: Pěkný večer, zkoušela jsem v obou,za mne tu s předehřevem,pokud mám vše z lednice,protože jsem si suroviny zapomněla připravit,pokud dělám s kváskem tak dávám bez.Je to asi podle času a momentální náladě. Ať se rozhodneš pro jakoukoli,tak ať se ti pečení daří:812:

Betyyna 16.11. 18:38  

IMG-20191116-175239

hankamishka 14.11. 21:36  

Lulili: jako první jsem pekla chleba č.16, jen z bílé mouky. Nyní hodně pekárnu používám na jakákoliv těsta
Dnes zrovna na kynuté knedle k omáčce, krásně to vykynulo

Majdako 14.11. 20:47  

Betyyna: :427:

Betyyna 12.11. 20:09  

Lulili: já úplně v začátcích upekla chleba podle návodu, a jelikož se hned povedl, tak už to jelo samospádem... nebát se a zkoušet - však co se může stát? Maximálně že někdy vyhodíš půl kila mouky, z toho se svět nezboří!

Iivetata 12.11. 14:07  

já pekárnu používám jen na zadělávání,ani nepoužívám program č.1,jen zapnu program ,který začne hned míchat a po chvíli ho sama vypnu a nechám to v ní kynout.Takže ji používám na chleba,knedlíky,vánočku a na těsta na Vánoce.

MarunaS 12.11. 14:01  

Lulili: Pekla jsem chléb z hladké mouky.
Koukni na První pečení:704::704:

MarunaS 12.11. 13:58  

Hezký den, náhodou jsem zjistila, že tady mají slevu na pekárnu ETA Delicca 7149 90020, kdyby měl někdo zájem.
Navíc by měla být doprava zdarma.

KLIK SEM:704::704:

Lulili 12.11. 13:42  

Tak uz brouzdam po receptech, asi nejdriv zkouset neco jednoducheho? Jak jste zacinaly? Uz se nemohu dockat:486:

Betyyna 12.11. 10:01  

Majdako: nemám zkušenost přímo se servisem, zatím jsem objednávala jenom nádobu 2x, ale komunikují vstřícně a rychle, napiš na jejich:
kompernass@lidl.cz
a hlavně - napsat přesný typ pekárny, nejlépe vyfotit štítek naspodu pekárny a přiložit fotku k mailu, odpoví ti

Majdako 12.11. 9:22  

Holky,prosím,máte zkušenost z pekárnou z Lidlu,jak s opravou?Dá se obrátit na Lidl?

Lulili 12.11. 8:57  

:482:holky díky
Pujdu do ní, Ježíšek donese:486:

Betyyna 11.11. 9:03  

Lulili: pekárna bez předehřevu udělá všechno úplně stejně, jako ta s předehřevem - od toho jsou tak naprogramované, mám v pořadí druhou pekárnu bez předehřevu a zároveň mám dvě pekárny s předehřevem, a těsto i chleba se udělá stejně dobře ze všech. Stejně tak jako jednohákovka udělá stejně dobré těsto jako dvouhákovka, protože tomu má přizpůsobený tvar nádoby a program.

Tiama 11.11. 7:02  

Lulili: u toho předehřevu asi záleží spíš na tom, jestli bys ho potřebovala využívat, nebo ne.

Někdo třeba nepotřebuje a pak je nespokojený s pekárnou, která ho má a pak ho zbytečně zdržuje.
Já mám pekárnu s předehřevem a když ho nepotřebuji čili když nemám studené suroviny) a chci ušetřit čas, tak si zapnu program, už když plním suroviny do nádoby a pak je šoupnu do teploučkého prostředí.

Ale nemyslím, že by to bylo tak, že by pekárny bez předehřevu nedělaly dobrý chleba.

Iivetata 11.11. 6:07  

Lulili: já předehřev nepoužívám