Diskuse o domácích pekárnách

Toto je online záznam diskuse o domácím pečení. Tato diskuse běží na serveru Dáma.cz. Pokud se chcete zapojit do diskuse, klikněte na: diskuse o domácím pečení

Čísla v diskusi znamenají smajlíky. Vidět jsou až v diskusi na Dáma.cz po registraci.

zulan 17.7. 11:21  

Betyyna: :812:

Iivetata 15.7. 11:40  

Betyyna: Fakt super,já budu zítra dělat chlebové bulky.

zahrádkářka 14.7. 16:16  

Betyyna: :350: :503:

Betyyna 14.7. 14:40  

joja17: děkuji

joja17 14.7. 10:08  

Betyyna: Umíš krásné chleby!!:624:

joja17 14.7. 10:07  

Hanka+L+A+V: Vypadají dobře!! Musím také vyzkoušet. :624:

Betyyna 12.7. 16:58  

:350:
IMG-20190712-161343

Iivetata 11.7. 10:57  

Betyyna: :866::113:

Betyyna 10.7. 9:11  

Iivetata: :219: buďto se škvaříš ty, nebo sádlo? :624:

Iivetata 10.7. 6:59  

Já jsem škvařila sádlo,musím využít počasí :828:

Lida008 8.7. 17:40  

Dnes jsem pekla chleba,rohlíky a bábovku:266:Není takové vedro tak se to dalo:624:

Iivetata 8.7. 10:56  

Taky jsem pekla bábovku v pekárně,místo v troubě nectěla jsem si ještě víc v bytě topit,ale chleba jsem pekla v neděli už v troubě.

babiMinka 6.7. 15:19  

heleen1: :849::818:

babiMinka 6.7. 15:16  

rehek: Díky moc za rady - já v remosce peču občas dalamánky a jsou bezva.:821:

cigorka 5.7. 21:39  

heleen1: No určitě bych nepohrdla. Jsou nádherné.:391:

heleen1 5.7. 12:45  

Hanka+L+A+V: :350: A vypadají moc dobře !! :866:

Hanka+L+A+V 5.7. 11:35  

Ahoj, zdravím všechny pekařky. Chodím se sem inspirovat. Všechny výtvory jsou tady výstavní!!! :812:

Já nesu zase novinku z knihy Ruce v mouce - Zelné placky....byly výborný.

Lida008 5.7. 10:39  

heleen1: Krásné:812:

zahrádkářka 5.7. 4:44  

heleen1: :350: Jako malované :391:

Cher 4.7. 22:05  

heleen1: teda, ty jsou luxusní.

Betyyna 4.7. 21:41  

heleen1: krásné

heleen1 4.7. 20:04  

:350:Už jsem dlouho nic nepekla... tak pár s sebou na chalupu..P1010008
what is the molar mass of nh4

Sallow 4.7. 14:54  

rehek: Jasně, díky. :864::864:

rehek 4.7. 12:20  

Sallow: kynutí se musí přizpůsobit domácím podmínkám / teplotě /, při současných teplotách první kynutí zhruba 1 hodinu, potom v ošatce také zhruba hodinu

Sallow 4.7. 11:04  

rehek: Fajn, už mám opsané. Asi večer prubnu. Kvásek mám v lednici. Jen trochu ještě přidělám, bych měla pak i na kyselo. :569::309:

Mám starou Remosku 24 cm průměr. :667:

Sallow 4.7. 11:02  

rehek: P.S.
Jak asi dlouho ho necháváš kynout? .... bych to nepřepískla?!?:540::524:

rehek 4.7. 10:01  

Sallow: V remosce peču 240g žitného kvasu v aktivní formě, 200g pšeničné chlebové mouky, 120g vody, 6g soli, kmín /je to 570g těsta/

Sallow 4.7. 8:21  

rehek: Písni mi do vzkazíku rozpis na chleba do remosky, aby nebyl moc velký a povedl se. Jsem sama a ráda bych to prubla. :546::765:

rehek 3.7. 19:25  

babiMinka: Do studené remosky a prvních 20 minut pečení přikrýt alobalem, potom alobal sundat a péct ještě 25 minut. Mám malou remosku, chleba je půlkilový.

babiMinka 3.7. 16:36  

rehek: A jakej máš postup v remosce? Necháš ji nejdřív rozpálit a pak vložíš chleba? Remosku tu mám,ale chleba jsem v ní nepekla,jen dalamánky a ty jsem dávala do vlažné remosky/mísy.