Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0005. mazanec II
Autor:
suroviny: 170 ml mléka 2 vejce citronová kůra 90 g moučkového cukru 120 g tuku ne..

1303. džem, marmeláda
Autor: Anndy
suroviny: 1 kg jakéhokoliv čerstvého ovoce cukr 1 Gelfix 2 lžičky kyseliny citrono..

0804. anglické rohlíky od Ajna
Autor: Ajna
suroviny: 260 g vody 180 g mléka 1 lžíce sádla 1 lžíce olivového oleje 2 lži..



Články o pečení:

Estonské pečivo

Estonsko je skandinávskou zemí, což se hodně odráží i v estonské kuchyni. Pečivo je převážně vyráběno z žitné mouky (pečivo b&iac

VÁNOČNÍ PEČENÍ 2008

               Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profík

Věnec dle loupiti.free.fr

- vypracované a vykynuté těsto si rozdělíme na 9 - 11 dílů - připravíme si misku, kterou umístíme na plech a pomoučíme - jeden d&i

Tuky

Tuky chléb a pečivo zjemňují, zvláčňují a přispívají k lepšímu zadržování vlhkosti. Máslo - je mléká