Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0026. houstičky od monikahor
Autor: monikahor
suroviny: 250 - 270 ml vody 2 lžíce sušeného mléka (pokud nemáme sušené mléko, d..

1160. rozmlsané pečivo od iv@
Autor: iv@
suroviny: 330 ml vody 1 lžička cukru 70 g rozpuštěného sádla 1/2 lžičky sušen..

0315. slané tyčinky od Svetluska78
Autor: Svetluska78
suroviny: 250 ml vody 100 g sádla 1 vejce 2 lžičky soli 1 lžička cukru 500 g hla..



Články o pečení:

Estonské pečivo

Estonsko je skandinávskou zemí, což se hodně odráží i v estonské kuchyni. Pečivo je převážně vyráběno z žitné mouky (pečivo b&iac

Velikonoce 2008

    Tady si můžete prohlédnout velikonoční pečení členů naší diskuse.            

Postup na plněný cop od ercicka

Stejný postup s ořechovou nádivkou najdeme ZDE / klik Těsto můžeme použít např. 704 / klik Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na dva díl

Obršneci alá pizza od Rominska (č. 293)

1. Těsto rozdělit na 4 kusy a každý vyválet na úzký dlouhý obdélník, potřít kečupem, posypat pizza kořením, poklás