Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.
Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.
Nejlepší recepty:
0331. švestkové koláče od HelenkyAutor: Helenka
suroviny: 250 ml vlažného mléka
75 g změklého másla
1 vejce
50 g krystalového cu..
0067. honzovy plněné buchty od UursikAutor: Uursik
suroviny: 250 ml vlažného mléka
150 g rozpuštěného másla
2 žloutky
špetka soli..
0675. vanilkový oblak od JanaCAutor: JanaC
suroviny: 250 ml mléka
1 lžíce oleje
2 lžíce cukru (kdo má raději sladší, dá v..
Články o pečení:
- tradiční chléb z Nové Anglie - peče se z pšeničné mouky, kukuřičné mouky a melasy - podle záznamů byl první recept na Anadama chl&eac
recept najdete pod č. 472 Těsto necháme kynout tak dlouho, dokud není plná forma – vytahujeme před ukončením programu Těsto.
Proč si koupit domácí pekárnu: - doma se vám bude linout nádherná vůně čerstvého pečiva - pečivo si upečete levnější (viz. hla
Korovai - je tradiční ukrajinský svatební chléb, který má symbolizovat společenství a kruh života