Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0331. švestkové koláče od Helenky
Autor: Helenka
suroviny: 250 ml vlažného mléka 75 g změklého másla 1 vejce 50 g krystalového cu..

0067. honzovy plněné buchty od Uursik
Autor: Uursik
suroviny: 250 ml vlažného mléka 150 g rozpuštěného másla 2 žloutky špetka soli..

0675. vanilkový oblak od JanaC
Autor: JanaC
suroviny: 250 ml mléka 1 lžíce oleje 2 lžíce cukru (kdo má raději sladší, dá v..



Články o pečení:

Anadama chléb

- tradiční chléb z Nové Anglie - peče se z pšeničné mouky, kukuřičné mouky a melasy - podle záznamů byl první recept na Anadama chl&eac

Jak na langoše se zelím

recept najdete pod č. 472 Těsto necháme kynout tak dlouho, dokud není plná forma – vytahujeme před ukončením programu Těsto.

Proč koupit pekárnu a jak vybírat

Proč si koupit domácí pekárnu: - doma se vám bude linout nádherná vůně čerstvého pečiva - pečivo si upečete levnější (viz. hla

Svatební pečivo ve světě

Korovai -         je tradiční ukrajinský svatební chléb, který má symbolizovat společenství a kruh života