Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0155. francouzská bageta od EVA.
Autor: EVA.
suroviny: 450 ml vody 1,5 lžíce medu 1,5 lžičky soli 1,5 lžičky cukru 800 g hlad..

0376. plněné kynuté pletýnky od Kovářka
Autor: Kovářka
suroviny: 250 ml vlažného mléka 70 g rozpuštěného másla nebo 35g másla a 35 g sá..

0286. sekaná z pekárny
Autor:
suroviny: 1,5 kg mletého masa 3 vejce 2 stroužky prolisovaného česneku 1 cibule nak..



Články o pečení:

Jak se peče v ........

Č Í N Ě Běžně Číňané používají mouku hlavně na severu Číny, a to pšeničnou. Z ní dělají kynuté knedl&ia

Pletení vánočky - Fišer a synové

Vykynuté těsto jemně prohněteme a rozdělíme na 8 stejných dílů. Potom z nich vybereme ten, který se nám zdá přece jen větší a d&aa

Přehled mouky – výroba Biomlýn, s.r.o

Biomlýn se zabývá výrobou jak mouky konvenční, tak i výrobou biomouky , je držitelem značky Regionální produkt Vysočina  a jako jed

Valašský frgál

- nebo také lopaťák, pecák...je velký koláč s náplní sypaný drobenkou - je tradiční pečivo staré více jak 200 let. Pek