Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

1066. martinské rohlíčky od novaj
Autor: novaj
suroviny: 300 ml mléka 5 lžic oleje 2 žloutky 300 g polohrubé mouky 300 g hladké ..

0182. sádlové rohlíky,uzly, housky ,bulky...od EVA
Autor: EVA.
suroviny: 250 ml mléka 2 žloutky 60 g sádla 1 lžička soli 1 lžička cukru 500 g..

0814. velikonoční věnec od cinie
Autor: cinie
suroviny: 150 ml mléka 100 g změklé Hery 2 lžíce rumu 2 vejce 1 vanilkový cukr ..



Články o pečení:

Valentýnky od iv@

- vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na cca 6 dílů (z 500 g mouky) a vytvarujeme válečky - do 3/4 nařízneme - a vytvarujeme do srdíčka &nbs

4. sraz pekařů a pekařek z Dámy

 U příležitosti oslavy SVĚTOVÉHO DNE CHLEBA uspořádaly dne 16.10. 2010 Svetluska78 a Anndy již 4. SRAZ nejenom PEKAŘŮ A PEKAŘEK Setkání probě

Jak si poradit s ušákem

Pokud se vám z nějakého důvodu chleba nepovede a z pekárničky si vyklepnete výstavního ušáka, nezoufejte!!! Můžete z vady udělat i přednost, st

Jak na frgále od Mum

1. nachystáme si formy a vymažeme je 2. vykynuté těsto rozdělíme na 4 díly po cca 250 g 3.  těsto rozválíme válečkem 4 rozt&aacu