Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

1468. rohlíky od Želka
Autor: Želka
suroviny: 200 ml vody 60 ml kyšky 6 lžic oleje 2 lžíce sádla 1 lžíce Maizeny ne..

0496. sýrové tyčinky od Zorka.
Autor: Zorka.
suroviny: 120 ml mléka 150 g rozpuštěného másla (Hera) 1 vejce 1/2 lžičky soli ..

0469. pražský koláč od mamočka
Autor: mamočka
suroviny: 1 vejce 4 lžíce cukru 100 - 200 ml mléka 200 ml kysané smetany špetka s..



Články o pečení:

Tekutiny

Voda - k přípravě chleba můžeme použít vodu z vodovodu, ale vzhledem k vysokému obsahu chloru je vhodné ji nechat  několik hodin odstát, aby se chlor odp

Jak na rohlíky od Želka

      Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profíky seženete v PEKAŘSKÉM RÁJI      

Tvarování klasu od Svetluska78

Z vykynutého těsta vytvarujeme bagetu Nůžkami stříháme a rukou vytváříme klas Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i pro

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou. Kdo zkusil oba dva t