Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.
Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.
Nejlepší recepty:
0737. vdolky od DagmarMAutor: DagmarM
suroviny: 250 ml mléka
50 g rozpuštěného másla
1,5 lžičky soli
1 vejce
1 lžíc..
1000. granáty od iv@Autor: iv@
suroviny: 1 lžíce sádla na dno pekárny
500 g uvařených těstovin
400 g vařených ..
0331. švestkové koláče od HelenkyAutor: Helenka
suroviny: 250 ml vlažného mléka
75 g změklého másla
1 vejce
50 g krystalového cu..
Články o pečení:
Pane Carasau - tradiční pečivo na Sardinii - recept je velmi starý - původně byl připravovaný pro pastýře, kteří zůstávali i několik měsíc
Vánočka Vánočka má dlouhou historii - patří mezi naše nejstarší vánoční obřadní pečivo a její obliba trvá dod
zdroj Facebook Video postup zdroj YouTube Se šunkou ale i bez - ale vždy sýr... sýr...i šunka ..může být a motáme lehce r
TEST: 19 domácích pekáren ve srovnání Některé domácí pekárny umí připravit velm