Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0688. mumie z párků od Svetluska78
Autor: Svetluska78
suroviny: 300 ml vody 100 ml oleje 250 g polohrubé mouky 350 g hladké mouky 1 lži..

0196. vánočka od EVA.
Autor: EVA.
suroviny: 250 ml mléka 100 g cukru 125 g tuku 2 vejce špetka soli 250 g hladké mou..

0448. tmavé rolky od Kovářka
Autor: Kovářka
suroviny: 350 ml vařené vychladlé melty 3 lžíce oleje 2 lžičky soli 200 g žitn..



Články o pečení:

Jidáše - motání raka

1. vyválíme si dva válečky - jeden delší tenký a druhý kratší se silnějšími konci 2. kratší vále

Sraz pekařek

    Dne 12. 10 . 2013 se uskutečnil již       7. sraz pekařek z Dámy         Fotky naleznete zde/klik

Jidáše - motání ptáčků

1. vyválíme tenký váleček  2. jeden konec stočíme a na místo očička vpíchneme hřebíček 3. druhý konec stočíme na

Obršneci alá pizza od Rominska (č. 293)

1. Těsto rozdělit na 4 kusy a každý vyválet na úzký dlouhý obdélník, potřít kečupem, posypat pizza kořením, poklás