Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.
Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.
Nejlepší recepty:
0121. výborné mazance od ben3Autor: ben3
suroviny: 250 ml mléka
1 žloutek
125 g rozpuštěného másla
250 g hladké mouky
2..
1454. pizza s fotopostupem od AnndyAutor: Anndy
suroviny: 200 g zakysané smetany
150 g vody
1 lžička soli
4 lžíce oleje
500 g
0032. závin do domácí pekárny od UursikAutor: Uursik
suroviny: 150 ml mléka
70 ml oleje
30 g cukru
špetka soli
citronová kůra
300 g po..
Články o pečení:
Na 16. října připadá Světový den chleba Na celém světě má chléb vysokou symbolickou hodnotu. Pro každého chléb znamená něco jin
V sobotu 8. 10. 2011 se uskutečnil již 5. sraz pekařů a pekařek. Tentokrát jsme se sešli opět v Brně - první místo srazu je v 11:0
27. 9. 2008 se v Praze uskuteční již 2. pekařský sraz Místo: Potrefená husa, Chodov Čas: 11:00 - 17:00 Srdečně zveme v&
recept najdete pod č. 472 Těsto necháme kynout tak dlouho, dokud není plná forma – vytahujeme před ukončením programu Těsto.