Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0827. minipizza od Anndy
Autor: Anndy
suroviny: 240 ml vody 2 lžíce rozpuštěného sádla 2 lžičky soli 1 lžička pizza..

0143. levné housky od Kovářka
Autor: Kovářka
suroviny: 250 ml mléka 1 lžíce oleje 1 lžíce Solamylu 2 lžičky soli 350 g poloh..

0836. tmavé rohlíky od cinie
Autor: cinie
suroviny: 400 ml vody 2 lžíce oleje 25 g sádla 400 g pšeničné celozrnné mouky sp..



Články o pečení:

La Brioche

- jedná se o pečivo obohacené o vejce a máslo s typickou zlatavou kůrkou, které se docílí glazováním vaječným žloutkem - sprá

Řecké pečivo

V Řecku nesmí nikdy u stolu chybět chléb – je jedno zda bude tvrdý, bílý, sladký, posypaný semínky, naplněný rozinkami, n

Jak na motání vánočky od SHana

Hotové těsto rozdělíme - rozvážíme na 9 dílů. Rozdělíme na 4 díly, 3 díly a 2 díly. 4 díly spojíme a opět rozděl&ia

Tvarování srdíček