Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0688. mumie z párků od Svetluska78
Autor: Svetluska78
suroviny: 300 ml vody 100 ml oleje 250 g polohrubé mouky 350 g hladké mouky 1 lži..

0196. vánočka od EVA.
Autor: EVA.
suroviny: 250 ml mléka 100 g cukru 125 g tuku 2 vejce špetka soli 250 g hladké mou..

0397. anglické rohlíky po česku od zajoch
Autor: zajoch
suroviny: 100 ml podmáslí 300 ml mléka 100 g žitné tmavé mouky 400 g hladné mouk..



Články o pečení:

5. sraz pekařek z Dámy

Dne 8. 10. 2011 se uskutečnil již 5. sraz pekařek z Dámy. Místo srazu znáte jistě všichni z pozvánky, ale pro přehled - restauraci jsme vybrali co nejdostupně

Jak motat bagetu od ben3

Rozdělíme těsto na tři díly, z každého vyválíme obdélník  delší strany přeložíme, jednu do dvou třetin druhou p

Jak na motýlky od Želka

Recept vytvořila a motýlky nafotila Želka a zveřejnila ho s laskavým dovolením paní Adriany.   Recept č. 1490. motýlci od Želka      

Pečeme s Dámou - rohlíky

Domácí pekárna nám upeče nejen chleba, ale pomůže nám i s přípravou těsta na rohlíky. Že pekárnu nemáte? Nevadí, těsto mů