Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0119. koblihy od daililie
Autor: daililie
suroviny: cca 200 ml mléka 50 g másla 50 g pískového cukru špetka soli 4 žloutky..

0836. tmavé rohlíky od cinie
Autor: cinie
suroviny: 400 ml vody 2 lžíce oleje 25 g sádla 400 g pšeničné celozrnné mouky sp..

0640. trdelníky od Svetluska78
Autor: Svetluska78
suroviny: 4 žloutky 20 ml rumu 100 ml mléka 60 g másla + 20 g sádla 60 g moučkov..



Články o pečení:

Postup americké bagely od ercicka

Recept č. 1287 / klik     Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profíky seženete v PEKAŘSKÉM RÁJI    

Co nakoupit

MOUKY / klik - hladká, polohrubá a hrubá mouka - celozrnná pšeničná mouka - celozrnná žitná mouka - špaldová mouka - graham

Pečení s Dámou - vánočka ze 6 pramenů

   

Lístkové preclíky s oříšky dle lupiti.free.fr

- připravíme si plundrované neboli překládané těsto - vyválíme 2 placky, jednu potřeme libovolnou náplní a druhou přiklopíme - nak