Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

1234. bramborové žulanovky od patek
Autor: patek
suroviny: 300 g vařených, vychladlých a vidličkou pomačkaných brambor,(sušená bram..

0674. banketky od cinie
Autor: cinie
suroviny: 250 ml mléka 150 ml oleje 2 vejce 600 g hladké mouky 1 lžička cukru 2 l..

1454. pizza s fotopostupem od Anndy
Autor: Anndy
suroviny: 200 g zakysané smetany 150 g vody 1 lžička soli 4 lžíce oleje 500 g



Články o pečení:

11.11. Jak jsme pekli na svatého Martina

                                                 

Když protéká forma

Pokud vám protéká forma kolem osky nebo dokonce hřídelka úplně vypadává a pekárnu již nemáte v záruce, můžete vyzkou&scaro

5. sraz pekařek z Dámy

Dne 8. 10. 2011 se uskutečnil již 5. sraz pekařek z Dámy. Místo srazu znáte jistě všichni z pozvánky, ale pro přehled - restauraci jsme vybrali co nejdostupně

Co nakoupit

MOUKY / klik - hladká, polohrubá a hrubá mouka - celozrnná pšeničná mouka - celozrnná žitná mouka - špaldová mouka - graham