Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.
Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.
Nejlepší recepty:
0005. mazanec IIAutor:
suroviny: 170 ml mléka
2 vejce
citronová kůra
90 g moučkového cukru
120 g tuku ne..
1099. hamburger od ŽelkaAutor: Želka
suroviny: 100 ml vody
200 ml kefíru
50 g sádla
50 g másla
1 vejce
2 lžíce Maizen..
0108. loupáčky od KovářkaAutor: Kovářka
suroviny: 300 ml vody
100 ml oleje
100 g cukru
trochu soli
1 vejce
600 g hladké mouk..
Články o pečení:
Následující povídání nemá za cíl dělat z pečení nepochopitelnou vědeckou teorii. Jedná se o pouhé sepsání
Pain de campagne - francouzský venkovský chléb pečený z žitného kvasu, mouky, celozrnné mouky, soli, vody a kvasnic - rustikální
Pekárna BEEM TOP CLASS Zadávání vlastního programu
Fribourgeois - původně celožitný chléb se dnes peče z 1/3 tmavé pšeničné mouky, 1/3 světlé pšeničné mouky a 1/3 žitné mouk