Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.
Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.
Nejlepší recepty:
1151. jablečný mřížkový koláč od kvetka.tpAutor: kvetka.tp
suroviny: 220 ml mléka
100 g másla nebo rostlinného tuku
70 g krystalového cukru
2 ..
0736. selské rohlíky od cinieAutor: cinie
suroviny: 350 ml vody
50 ml oleje
330 g polohrubé mouky
300 g pšeničné celozrnné m..
0876. anglické pletýnky od cinieAutor: cinie
suroviny: 300 ml vody
150 ml bílého jogurtu
1 vejce
270 g polohrubé mouky
100 g ži..
Články o pečení:
Co to vlastně jsou dušičky a kdy je slavíme? Dušičky je lidový název pro den kdy vzpomínáme na všechny věrné zemřelé
Z vykynutého těsta vytvarujeme bagetu Nůžkami stříháme a rukou vytváříme klas Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i pro
Korovai - je tradiční ukrajinský svatební chléb, který má symbolizovat společenství a kruh života
Stejný postup s ořechovou nádivkou najdeme ZDE / klik Těsto můžeme použít např. 704 / klik Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na dva díl