Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0143. levné housky od Kovářka
Autor: Kovářka
suroviny: 250 ml mléka 1 lžíce oleje 1 lžíce Solamylu 2 lžičky soli 350 g poloh..

1454. pizza s fotopostupem od Anndy
Autor: Anndy
suroviny: 200 g zakysané smetany 150 g vody 1 lžička soli 4 lžíce oleje 500 g

1440. malinové rohlíky od Želka
Autor: Želka
suroviny: 100 ml vody 200 ml kyšky 5 lžic oleje 1 vejce 2 balíčky malinového pudi..



Články o pečení:

Postup přidávání surovin do pekárny

Při vkládání surovin do pekárny je dobré dodržet jistá pravidla a zásady:   jako první vkládáme do pečíc&ia

Sůl a koření

Sůl - již od starověku je mimořádně cennou surovinou a nedílnou součástí lidské potravy Fenykl (fenykl obecný - Foeniculum vulgare) - pocház&i

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou. Kdo zkusil oba dva t

Pomocníci

 Pár pomůcek, které dobře doplňují domácí pekárnu a určitě se budou hodit   Rukavice - nádoba pekárny je při a po peče