Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.
Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.
Nejlepší recepty:
0876. anglické pletýnky od cinieAutor: cinie
suroviny: 300 ml vody
150 ml bílého jogurtu
1 vejce
270 g polohrubé mouky
100 g ži..
0067. honzovy plněné buchty od UursikAutor: Uursik
suroviny: 250 ml vlažného mléka
150 g rozpuštěného másla
2 žloutky
špetka soli..
0131. smažené béleše od Svetluska78Autor: Svetluska78
suroviny: 300 ml mléka
2 žloutky
50 g rostlinného tuku
500 g polohrubé mouky
60 g ..
Články o pečení:
Teploty v různých troubách Plynová trouba Elektrická trouba
zdroj Facebook Video postup zdroj YouTube Se šunkou ale i bez - ale vždy sýr... sýr...i šunka ..může být a motáme lehce r
V sobotu 23. 5. 2009 se uskutečnil již 3. sraz pekařů a pekařek z Dámy. Tentokrát proběhl v Brně ve Slunečn&iac