Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0674. banketky od cinie
Autor: cinie
suroviny: 250 ml mléka 150 ml oleje 2 vejce 600 g hladké mouky 1 lžička cukru 2 l..

0268. jahodová, třešňová a jiné marmelády od Svetluska78
Autor: Svetluska78
suroviny: 500 g jahod 165 g želírovacího cukru 3:1 1 lžička citronové šťávy ..

0094. kokosová bábovka od zindule
Autor: zindule
suroviny: 1 hrnek mléka 1/2 hrnku oleje 3 vejce 1 hrnek kokosu 3/4 hrnku cukru 1 van..



Články o pečení:

Masopustní koblížky Zorčina manžela

Těsto rozválíme a skleničkou vykrájíme kolečka Na jedno kolečko dáme náplň, druhým ho přiklopíme a lehce spojíme okraje Sklen

Svatební pečivo ve světě

Korovai -         je tradiční ukrajinský svatební chléb, který má symbolizovat společenství a kruh života

Jak na motání vánočky od SHana

Hotové těsto rozdělíme - rozvážíme na 9 dílů. Rozdělíme na 4 díly, 3 díly a 2 díly. 4 díly spojíme a opět rozděl&ia

Jak se peče v ........

Č Í N Ě Běžně Číňané používají mouku hlavně na severu Číny, a to pšeničnou. Z ní dělají kynuté knedl&ia