Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0315. slané tyčinky od Svetluska78
Autor: Svetluska78
suroviny: 250 ml vody 100 g sádla 1 vejce 2 lžičky soli 1 lžička cukru 500 g hla..

0036. nejen makový závin pro domácí pekárnu
Autor: Milka + František
suroviny: 300 ml mléka 50 g cukru špetka soli 2 rozkvedlané žloutky vlijeme do p..

1221. kynutý tvarohový koláč bez vajec od patek
Autor: patek
suroviny: 100 ml mléka 50 g změklé Hery nebo jiného tuku citronová šťáva špetk..



Články o pečení:

La Brioche

- jedná se o pečivo obohacené o vejce a máslo s typickou zlatavou kůrkou, které se docílí glazováním vaječným žloutkem - sprá

Postup americké bagely od ercicka

Recept č. 1287 / klik     Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profíky seženete v PEKAŘSKÉM RÁJI    

Jak na rohlíky od Želka

      Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profíky seženete v PEKAŘSKÉM RÁJI      

Test pekárny Bifinett KH 1171

V letošním prvním testu pekáren jsme se rozhodli otestovat jednu z levnějších pekáren. Volba padla na Bifi