Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.
Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.
Nejlepší recepty:
1000. granáty od iv@Autor: iv@
suroviny: 1 lžíce sádla na dno pekárny
500 g uvařených těstovin
400 g vařených ..
0268. jahodová, třešňová a jiné marmelády od Svetluska78Autor: Svetluska78
suroviny: 500 g jahod
165 g želírovacího cukru 3:1
1 lžička citronové šťávy
..
0390. makové bochánky od KovářkaAutor: Kovářka
suroviny: 250 ml mléka
100g tuku (50g Hery + 50g sádla)
1 vejce
100g cukru
trochu so..
Články o pečení:
Vykynuté těsto si vytvarujeme do bochánků velkých asi jako dlaň Povrch potřeme vodou nebo bílkem a obalíme v semínkách Ve středu proř&iacu
Hotové těsto rozdělíme - rozvážíme na 9 dílů. Rozdělíme na 4 díly, 3 díly a 2 díly. 4 díly spojíme a opět rozděl&ia
Kdo vynalezl grahamovou mouku a chléb, aneb trocha historie a poučení nikoho nezabije Sylvester Graham ( 5. 7. 1794 - 11. 9. 1851) - americký potravinář - p
Jak uchovávat chléb Pro uchování chleba a zachování čerstvosti je nejlepší zabalit chléb do bavlněného či plátěn&eacut