Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.
Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.
Nejlepší recepty:
0492. marcipán z pekárny Autor: andulka3
suroviny: 150 g sušeného polotučného mléka
150 g cukru moučka
3 lžíce oleje
1 l..
0448. tmavé rolky od KovářkaAutor: Kovářka
suroviny: 350 ml vařené vychladlé melty
3 lžíce oleje
2 lžičky soli
200 g žitn..
0315. slané tyčinky od Svetluska78Autor: Svetluska78
suroviny: 250 ml vody
100 g sádla
1 vejce
2 lžičky soli
1 lžička cukru
500 g hla..
Články o pečení:
Při vkládání surovin do pekárny je dobré dodržet jistá pravidla a zásady: jako první vkládáme do pečíc&ia
 
Z těsta si vytvarujeme váleček - v horní části uděláme nožem 2 zářezy a vytvarujeme hlavičku - na každé straně nařízneme ručičky -
TEST: 19 domácích pekáren ve srovnání Některé domácí pekárny umí připravit velm