Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0492. marcipán z pekárny
Autor: andulka3
suroviny: 150 g sušeného polotučného mléka 150 g cukru moučka 3 lžíce oleje 1 l..

0448. tmavé rolky od Kovářka
Autor: Kovářka
suroviny: 350 ml vařené vychladlé melty 3 lžíce oleje 2 lžičky soli 200 g žitn..

0315. slané tyčinky od Svetluska78
Autor: Svetluska78
suroviny: 250 ml vody 100 g sádla 1 vejce 2 lžičky soli 1 lžička cukru 500 g hla..



Články o pečení:

Postup přidávání surovin do pekárny

Při vkládání surovin do pekárny je dobré dodržet jistá pravidla a zásady:   jako první vkládáme do pečíc&ia

11.11. Jak jsme pekli na svatého Martina

                                                 

Tvarujeme panáčka

Z těsta si vytvarujeme váleček - v horní části uděláme nožem 2 zářezy a vytvarujeme hlavičku - na každé straně nařízneme ručičky -

Tisková zpráva o velkém testu pekáren

  TEST: 19 domácích pekáren ve srovnání Některé domácí pekárny umí připravit velm