Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0716. Páni (těsto vhodné i na vánočku)
Autor: Svetluska78
suroviny: 350 ml mléka 25 ml rumu 100 g rozpuštěného tuku 2 žloutky špetka soli ..

0286. sekaná z pekárny
Autor:
suroviny: 1,5 kg mletého masa 3 vejce 2 stroužky prolisovaného česneku 1 cibule nak..

0688. mumie z párků od Svetluska78
Autor: Svetluska78
suroviny: 300 ml vody 100 ml oleje 250 g polohrubé mouky 350 g hladké mouky 1 lži..



Články o pečení:

Briošky

Vypracované a nakynuté těsto rozdělíme na stejně velké díly a z každého dílu vytvarujeme kuličku, naskládáme na plech, překryj

VÁNOČNÍ PEČENÍ 2008

               Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profík

Jablečný kvásek dle Svetluska78

1. den - nachystáme si nádobu (měla by být naprosto čistá, proto je lepší ji alespoň vypláchnout vroucí vodou), jablka důkladně omyjeme,

Bramborové rohlíky od quattro

Pekárna vypracuje těsto Nachystáme si různé náplně a pracovní plochu Těsto rozdělíme na 3 díly a z každého rozválíme p