Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.
Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.
Nejlepší recepty:
0716. Páni (těsto vhodné i na vánočku)Autor: Svetluska78
suroviny: 350 ml mléka
25 ml rumu
100 g rozpuštěného tuku
2 žloutky
špetka soli
..
0286. sekaná z pekárnyAutor:
suroviny: 1,5 kg mletého masa
3 vejce
2 stroužky prolisovaného česneku
1 cibule nak..
0688. mumie z párků od Svetluska78Autor: Svetluska78
suroviny: 300 ml vody
100 ml oleje
250 g polohrubé mouky
350 g hladké mouky
1 lži..
Články o pečení:
Vypracované a nakynuté těsto rozdělíme na stejně velké díly a z každého dílu vytvarujeme kuličku, naskládáme na plech, překryj
Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profík
1. den - nachystáme si nádobu (měla by být naprosto čistá, proto je lepší ji alespoň vypláchnout vroucí vodou), jablka důkladně omyjeme,
Pekárna vypracuje těsto Nachystáme si různé náplně a pracovní plochu Těsto rozdělíme na 3 díly a z každého rozválíme p