Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0032. závin do domácí pekárny od Uursik
Autor: Uursik
suroviny: 150 ml mléka 70 ml oleje 30 g cukru špetka soli citronová kůra 300 g po..

0182. sádlové rohlíky,uzly, housky ,bulky...od EVA
Autor: EVA.
suroviny: 250 ml mléka 2 žloutky 60 g sádla 1 lžička soli 1 lžička cukru 500 g..

0674. banketky od cinie
Autor: cinie
suroviny: 250 ml mléka 150 ml oleje 2 vejce 600 g hladké mouky 1 lžička cukru 2 l..



Články o pečení:

Postup přidávání surovin do pekárny

Při vkládání surovin do pekárny je dobré dodržet jistá pravidla a zásady:   jako první vkládáme do pečíc&ia

Věnec dle loupiti.free.fr

- vypracované a vykynuté těsto si rozdělíme na 9 - 11 dílů - připravíme si misku, kterou umístíme na plech a pomoučíme - jeden d&i

Moulinex Home Bread XXL - test

Obliba domácích pekáren u nás neustále stoupá a na trhu se objevuje spousta nových typů, ale informace o nic jsou často nedostačující

VÁNOČNÍ PEČENÍ 2008

               Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profík