Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

1317. koblihy z trouby od lebahu
Autor: lebahu
suroviny: 250 ml mléka 1 vejce 50 g másla 40 g cukru 2 lžíce rumu 1 vanilkový cu..

0718. Pandoro od Svetluska78
Autor: Svetluska78
suroviny: 1. část: 2 lžíce vlažné vody 1 žloutek 6 g cukru 50 g polohrubé mouk..

0013. mazanec od zindule
Autor: zindule
suroviny: 1 vejce 300 ml mléka 50 g rozpuštěného másla 50 g rozpuštěného sádla..



Články o pečení:

Tisková zpráva o velkém testu pekáren

  TEST: 19 domácích pekáren ve srovnání Některé domácí pekárny umí připravit velm

Briošky

Vypracované a nakynuté těsto rozdělíme na stejně velké díly a z každého dílu vytvarujeme kuličku, naskládáme na plech, překryj

Mouky a pečení v Jižní Karolíně od compas

King Arthur  bread flour (s modrým okrajem) - nebělená pšeničná chlebová mouka s vysokým obsahem lepku - mletá z tvrdé jarní p

Výroba mouky Biomlýn, s.r.o.

    Zajímá vás jak se vlastně mouka vyrábí? Co se děje s obilným zrnem než se z něho stane mouka, ze