Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0156. podmáslové bagety od EVA.
Autor: EVA.
suroviny: 400 ml podmáslí 1 lžička soli 1 lžička cukru 500 g hladké mouky 1 lž..

1099. hamburger od Želka
Autor: Želka
suroviny: 100 ml vody 200 ml kefíru 50 g sádla 50 g másla 1 vejce 2 lžíce Maizen..

0268. jahodová, třešňová a jiné marmelády od Svetluska78
Autor: Svetluska78
suroviny: 500 g jahod 165 g želírovacího cukru 3:1 1 lžička citronové šťávy ..



Články o pečení:

Jednoduchý recept na pečení s kváskem od kolobezka1.

Jednoduchý recept na pečení s kváskem Kvásek: 20 g "mateřského kvásku" z lednice 80 g vody 100 g žitné celozrnné nebo c

Jak uchovávat pečivo

Jak uchovávat chléb Pro uchování chleba a zachování čerstvosti je nejlepší zabalit chléb do bavlněného či plátěn&eacut

Motání housek z jednoho pramene od ben3

    Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profíky seženete v PEKAŘSKÉM RÁJI      

Pekařská matematika, úprava receptů a tvorba vlastních receptů I. od kolobezka1.

Následující povídání nemá za cíl dělat z pečení nepochopitelnou vědeckou teorii. Jedná se o pouhé sepsání