Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0004. mazanec I
Autor:
suroviny: 275 ml mléka 100 g rozpuštěného másla nebo Hery 3 lžíce krystalového c..

1066. martinské rohlíčky od novaj
Autor: novaj
suroviny: 300 ml mléka 5 lžic oleje 2 žloutky 300 g polohrubé mouky 300 g hladké ..

0180. kohoutí hřebeny od zindule
Autor: zindule
suroviny: 125 ml mléka 100 g tuku 30 g cukru 1 vejce citrónová kůra trochu soli ..



Články o pečení:

Anadama chléb

- tradiční chléb z Nové Anglie - peče se z pšeničné mouky, kukuřičné mouky a melasy - podle záznamů byl první recept na Anadama chl&eac

Pletení vánočky - Fišer a synové

Vykynuté těsto jemně prohněteme a rozdělíme na 8 stejných dílů. Potom z nich vybereme ten, který se nám zdá přece jen větší a d&aa

Francouzské pečivo

Pain de campagne - francouzský venkovský chléb pečený z žitného kvasu, mouky, celozrnné mouky,  soli, vody a kvasnic - rustikální

pekárna BEEM TOP CLASS (od kolobezka1.)

Pekárna BEEM TOP CLASS   Zadávání vlastního programu