Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0802. kefírová veka od Ajna
Autor: Ajna
suroviny: 400 g nízkotučného kefíru 2 lžíce olivového oleje 1 lžička soli 200..

0713. Kärntner Reindling - Korutanská specialitka od Venda1
Autor: Venda1
suroviny: 250 ml vlažného mléka 1 vejce 1 žloutek 40 g cukru špetka soli 100 g r..

0075. božský perník od zindule
Autor: zindule
suroviny: 2 hrnky mléka 1 hrnek oleje - stačí 3/4 hrnku 1 vejce 2 lžíce tmavého k..



Články o pečení:

Měříme bez vážení

1 lžíce = polévková lžíce // 1 lžička = 1 kávová lžička nebo také 1 lžíce = velká odměrka z pekárny  // 1 lžička

Taminka radí

Je léty ověřeno, že začátečníci často chybují, protože neznají přesnou konzistenci těsta, ze kterého vznikne ten pravý, zlatavý uvnitř

pekárna BEEM TOP CLASS (od kolobezka1.)

Pekárna BEEM TOP CLASS   Zadávání vlastního programu

Jak na motýlky od Želka

Recept vytvořila a motýlky nafotila Želka a zveřejnila ho s laskavým dovolením paní Adriany.   Recept č. 1490. motýlci od Želka