Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0005. mazanec II
Autor:
suroviny: 170 ml mléka 2 vejce citronová kůra 90 g moučkového cukru 120 g tuku ne..

0439. rýžová kaše dle aneco
Autor: aneco
suroviny: cca 1 litr mléka 200 g syrové rýže cukr podle chuti trochu másla možno..

0213. česnekové trojúhelníky od EVA
Autor: EVA.
suroviny: 500 ml mléka 100 ml oleje 1 lžička cukru 2 lžičky soli 750 g hladké mo..



Články o pečení:

Postup americké bagely od ercicka

Recept č. 1287 / klik     Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profíky seženete v PEKAŘSKÉM RÁJI    

Sraz pekařek

    Dne 12. 10 . 2013 se uskutečnil již       7. sraz pekařek z Dámy         Fotky naleznete zde/klik

Jak na Hanácké koláče od Uursik

1. pekárna nám vypracuje těsto dle receptu č.78 2  těsto si rozdělíme 3. naplníme a uzavřeme 4. uzavřením dáme dolů, zploštím

Sůl a koření

Sůl - již od starověku je mimořádně cennou surovinou a nedílnou součástí lidské potravy Fenykl (fenykl obecný - Foeniculum vulgare) - pocház&i