Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0143. levné housky od Kovářka
Autor: Kovářka
suroviny: 250 ml mléka 1 lžíce oleje 1 lžíce Solamylu 2 lžičky soli 350 g poloh..

0182. sádlové rohlíky,uzly, housky ,bulky...od EVA
Autor: EVA.
suroviny: 250 ml mléka 2 žloutky 60 g sádla 1 lžička soli 1 lžička cukru 500 g..

1454. pizza s fotopostupem od Anndy
Autor: Anndy
suroviny: 200 g zakysané smetany 150 g vody 1 lžička soli 4 lžíce oleje 500 g



Články o pečení:

Semínka

Sezam (sezam indický - Sezamum indicum) - používá se již více jak 2000 let a je stále více a více oblíbený. Drobná semín

Jak na langoše se zelím

recept najdete pod č. 472 Těsto necháme kynout tak dlouho, dokud není plná forma – vytahujeme před ukončením programu Těsto.

Mražené droždí

Pro pečení je nejideálnější čerstvé droždí - jak v kostce, tak sušené. Sušené droždí po jeho otevření vždy d

VÁNOČNÍ PEČENÍ 2008

               Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profík