Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0001. knedlík z domácí pekárny
Autor:
suroviny: 250 ml mléka (nebo 125 ml mléka + 125 ml vody) 1 vejce (nebo místo vejce - 1..

1392. vánočka od cejen
Autor: cejen
suroviny: 260 ml mléka 4 lžíce krystalového cukru 4 lžíce oleje 1 vanilkový cukr..

0180. kohoutí hřebeny od zindule
Autor: zindule
suroviny: 125 ml mléka 100 g tuku 30 g cukru 1 vejce citrónová kůra trochu soli ..



Články o pečení:

Jak se peče v ........

Č Í N Ě Běžně Číňané používají mouku hlavně na severu Číny, a to pšeničnou. Z ní dělají kynuté knedl&ia

4. sraz pekařů a pekařek z Dámy

 U příležitosti oslavy SVĚTOVÉHO DNE CHLEBA uspořádaly dne 16.10. 2010 Svetluska78 a Anndy již 4. SRAZ nejenom PEKAŘŮ A PEKAŘEK Setkání probě

Postup motání housek z jednoho pramene od ivankadav82

1. udělá se váleček,uprostřed uzlík 2. vezmeme vrchní konec válečku 3. zasuneme ho dospod uzlíku,doprostřed 4. vezmeme spodní konec v&aac

Motání květinky od ben3