Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0675. vanilkový oblak od JanaC
Autor: JanaC
suroviny: 250 ml mléka 1 lžíce oleje 2 lžíce cukru (kdo má raději sladší, dá v..

0036. nejen makový závin pro domácí pekárnu
Autor: Milka + František
suroviny: 300 ml mléka 50 g cukru špetka soli 2 rozkvedlané žloutky vlijeme do p..

0690. voňavé koláčky od cinie
Autor: cinie
suroviny: 250 ml mléka 100 ml rozpuštěného másla 100 ml oleje 2 lžíce rumu 1 ve..



Články o pečení:

Panettone

- jedná se o sladký chléb s rozinkami a kandovanou pomerančovou a citronovou kůrou - peče se na hlavně na vánoce a Nový rok - původní recept poch&aacut

Reklamace

Kdy reklamovat? - reklamovat můžete pokud je zboží v záruční době a pokud jste vadu nezpůsobili špatným zacházením nebo nevhodným použ&i

Bezlepkové mouky

Jizerka Všestranně použitelná pro pečení chleba, dále pro přípravu sladkých kynutých těst, šlehaných a třených hmot, t

Co udělat před prvním pečením

V první řadě zakupte pekárnu Důkladně prostudujte manuál (návod k obsluze) Všechny části, které přijdou do styku s potravinami důkladně om