Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

1454. pizza s fotopostupem od Anndy
Autor: Anndy
suroviny: 200 g zakysané smetany 150 g vody 1 lžička soli 4 lžíce oleje 500 g

0623. trdelníčky od SHana
Autor: SHana
suroviny: 160 ml mléka 70 g sádla 70 g másla 30 g cukru 5 žloutků 2 lžičky rum..

0331. švestkové koláče od Helenky
Autor: Helenka
suroviny: 250 ml vlažného mléka 75 g změklého másla 1 vejce 50 g krystalového cu..



Články o pečení:

Valašské frgály, moravské koláče, pizza a jiné od Anndy

vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na námi požadovaný počet a pomocí rozvalovacího válečku rozválíme přímo na pizza

Postup jak na motání rohlíků

Tvarování rohlíků od Uursik těsto rozdělíme na stejné kousky a stočíme do malých bochánků. 5 min necháme odpočinout. Pomocí

11.11. Jak jsme pekli na svatého Martina

                                                 

Pečeme s Dámou - vánočka z 9 pramenů