Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0004. mazanec I
Autor:
suroviny: 275 ml mléka 100 g rozpuštěného másla nebo Hery 3 lžíce krystalového c..

0469. pražský koláč od mamočka
Autor: mamočka
suroviny: 1 vejce 4 lžíce cukru 100 - 200 ml mléka 200 ml kysané smetany špetka s..

0098. recept na kvásek z žitné mouky od Marietty
Autor: Marietta
suroviny: žitná celozrnná mouka voda (převařená nebo odstátá) NA KVÁSKU NIC N..



Články o pečení:

Kdy vyjmout hnětače před pečením

Hnětací metly lze vyndat (u programu Základní / Normální / Klasik) po druhé fázi hlazení těsta. V době kynutí těsta jsou tři f&aacu

Postup jak na motání rohlíků

Tvarování rohlíků od Uursik těsto rozdělíme na stejné kousky a stočíme do malých bochánků. 5 min necháme odpočinout. Pomocí

Panasonic SD-255WXE - test

  - v pořadí již třetí pekárna, kterou podrobujeme testu. Bohužel doba,  po kterou jsme měli pekárnu zapůjčenou byla velmi krátká

Sušený kvásek

klik na obrázek pro info   Sušený kvásek se dá použít do chleba přímo v sypkém stavu. Na na&scaro