Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0156. podmáslové bagety od EVA.
Autor: EVA.
suroviny: 400 ml podmáslí 1 lžička soli 1 lžička cukru 500 g hladké mouky 1 lž..

0212. housky americké pro hamburger a párek v rohlíku od Irena.
Autor: Irena.
suroviny: 240 ml mléka 2 vejce 6 lžic másla 3 lžíce cukru (stačí 1,5 lžíce) 1..

0736. selské rohlíky od cinie
Autor: cinie
suroviny: 350 ml vody 50 ml oleje 330 g polohrubé mouky 300 g pšeničné celozrnné m..



Články o pečení:

Jak na rohlíky od Želka

      Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profíky seženete v PEKAŘSKÉM RÁJI      

Jak na frgále od Mum

1. nachystáme si formy a vymažeme je 2. vykynuté těsto rozdělíme na 4 díly po cca 250 g 3.  těsto rozválíme válečkem 4 rozt&aacu

Holandské pečivo

 Poffertjes - jedná v podstatě o malé lívanečky, které se bohatě přelijí máslem a  posypou cukrem nebo přelijí  sirupem a jed&iacu

Co si upečeme na Dušičky

Co to vlastně jsou dušičky a kdy je slavíme?   Dušičky je lidový název pro den kdy vzpomínáme na všechny věrné zemřelé