Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0967. celozrnné sušenky- jak Be-Be Dobré ráno od hekute
Autor: hekute
suroviny: 80 g ovesných vloček dopředu opražených a pomletých (rozmixovaných) 40 g..

0012. veka
Autor:
suroviny: 290 ml mléka 500 g hladké mouky 2 lžičky soli 1 lžička citronové šť..

1392. vánočka od cejen
Autor: cejen
suroviny: 260 ml mléka 4 lžíce krystalového cukru 4 lžíce oleje 1 vanilkový cukr..



Články o pečení:

Bramborové rohlíky od quattro

Pekárna vypracuje těsto Nachystáme si různé náplně a pracovní plochu Těsto rozdělíme na 3 díly a z každého rozválíme p

Pečeme s Dámou - vánočka z 9 pramenů

Jak na motání vánočky od SHana

Hotové těsto rozdělíme - rozvážíme na 9 dílů. Rozdělíme na 4 díly, 3 díly a 2 díly. 4 díly spojíme a opět rozděl&ia

Semínka

Sezam (sezam indický - Sezamum indicum) - používá se již více jak 2000 let a je stále více a více oblíbený. Drobná semín