1637. mléčná rýže v domácí pekárně od budulinka2


foto: budulinka2
1637. Mléčná rýže v pekárně(jako od Mullera)

Autor: budulinka2 - další recepty
   Hodnocení: 16%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
1 litr mléka
160 g kulatozrnné rýže
1/2 sáčku vanilkového pudinku
1/2 sáčku vanilkového cukru
2 lžíce cukru krupice
oříšek másla


Nastavení pekárny: Program Džem / Marmeláda


Postup:
Po skončení programu trochu promíchat vařečkou a nechat v zavřené pekárně 10 minut.
Pak dáme do skleniček.

Poznámka: Po uvaření je hustota mléčné rýže tak akorát. Takže konzumace za tepla O.K.
Ale jak jsem ji jedla odpoledne vychlazenou, byla už hustější, budu teda dávat trošku míň pudinku, protože si ji dělám k odpoledním nebo dopoledním svačinám.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




Lze dělat i v pomalém hrnci:
- docela jsem zapomněla na čas a po třech hodinách jsem šla zamíchat a už byla hotová.
(během té doby jsem byla dvakrát promíchat).

Názory čtenářů

Hejenka 4.6. 19:50  

Mléčnou rýži z DP máme moc rádi. Recept je super. Na vaničku v pekárně dávám alobal, aby mi při míchání mléko nezastříkalo víko pekárny.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.