Marmeláda z rebarbory

Autor: Edita
   Hodnocení: 18%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:


Nastavení pekárny:


Postup:
Je to recept, který jsem zatím nevyzkoušela. Jedná se o recept z originál kuchařky, velmi starý, takže cituji:
"Tato se připravuje vždy čerstvá a neuschovává se velmi dlouho, neboť nevydrží. K marmeládě této vezmi stopky listů rebarbory venku vyrostlých. Nakrájej je na kousky a na 1/2 kg jich svař 50 až 62 dkg cukru, jemně usekanou kůru a šťávu z 1/2 citrónu a 1 kg loupaných jemně usekaných mandlí a vař marmeládu za pilného odpěňování a míchání 10 minut. Vychladlou marmeládu uschovej do sklenic, obvaž a uschovej."

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.
Mladá Fronta a.s. Mladá Fronta a.s.

Copyright 1999-2014 Mladá fronta a.s. Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu autora či redakce zakázáno.