Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Autor: esli - další recepty
Hodnocení: 18%
Suroviny:
500g celozrnnej pšeničnej múky
100g ražnej múky
2 kávové lyžičky instantného droždia
2 kávové lyžičky medu
2 kávové lyžičky soli
40g oleja (4 polievkové lyžice)
410ml vody
1 kávová lyžička rasce
hrsť slnečnicových semienok
Nastavení pekárny:
Postup:
Na dno nádoby nasypeme droždie, zmiešané múky, pridáme ostatné suroviny a na záver zalejeme vodou. Pečieme na programe WHOLE WHEAT BAKE RAPID (Panasonic SD-255) - Dĺžka programu 3 hodiny.
www.kamilove-napady.blogspot.com
smashing top seo 23.10. 17:56
UwROgK wow, awesome blog article.Much thanks again. Keep writing.
erika153 3.6. 20:00
Ja len tolko ze ražná a žitná muka je to iste :) len jedno je po cesky a druhe po slovensky :)
erika153 14.5. 14:12
Vyskusane, funguje to :) Chlebík je dobry, rada sa tvárim, že som kreatívna tak som tam supla aj kusok bazalky a papriky, namiesto obyc oleja som dala olivovy a muku som pouzila nie raznu ale žitnú inak vsetko presne podla receptu, pekaren obycajna cize obrateny postup a chlebik je super!!!chrumkava kôrka, trosku sa trúsi, neviem ci aj vam, mozno som niekde urobila chybu. V kazdom pripade dakujem za recept...
Svetluska78 7.6. 21:14
MartickaM pekárny Panasonic mají obrácený postup přidávání surovin, takže se u nich opravdu dává droždí jako první
MartickaM 7.6. 16:15
No ja neviem, všade sa dáva najprv tekutina...