0708. tmavé bagetky se semínky od cinie


foto: cinie
č. 708 Tmavé bagetky se semínky od Cinie

Autor: cinie
   Hodnocení: 98%  


Suroviny:
300 ml mléka
150 ml oleje
2 vejce
300 g hladké mouky
300 g plnohodnotné mouky
3 lžíce lněného semínka
2 lžíce sezamu
1 lžíce kmínu
2 lžíce pšeničných otrub
1 lžička cukru
2 lžičky soli
2 lžičky sušeného nebo 1/2 čerstvého droždí


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Po vykynutí přendáme na suchý vál a vyválíme 8 bagetek, nařízneme a necháme cca 1 h kynout na bagetovém plechu, plechu s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem. Potom pomašlujeme rozšlehaným vejcem s troškou mléka a upečeme v předehřáté troubě při 180°C / 12 minut.
Hotové bagetky ihned přendáme z plechu na mřížku.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: budulinka2
708. tmavé bagety

foto: matysek8
708.tmavé bagetky se semínky

foto: Prvosenka
708 - Tmavé housky od Cinie

foto: Judina1
č. 708 tmavé bagetky od cinie

foto: zulan
708 tmavé bagety od cinie

foto: Kátˇa
tmavé bagetky se semínky od cinie č.708

foto: vladka
708 tmavé bagety se semínky

foto: Ivkalbc
708.tmavé bagetky od cinie

foto: Ivkalbc
708.tmavé bagetky od cinie

foto: Inamka
0708 - tmavé bagetky se semínky od cinie

foto: Zabak
0708

foto: tissue
tmavé bagety 708

foto: itty
Bagety se semínky od cinie č. 708

foto: eva.sv
Bagety č. 708 a mňamka ala Mexiko k nim

foto: Zabak
708 Tmavé bagetky se smínky od cinie

foto: cinie
č. 708 bagety

foto: Nelinka
708 tmavé bagety

foto: Zabak
708 tmavé bagetky ala uzle

foto: Zabak
708 bagetky a housky

foto:

foto: Judina1
č. 708 tmavé bagetky od cinie

foto: cinie
č. 708 bagetky

foto: alus.s
0708.tmavé bagetky se semínky od cinie

foto: Ivkalbc
0708. tmavé pečivo se semínky od cinie

foto: budulinka2
0708. Tmavé bagety se semínky od Cínie

foto: Hanka+Lucka_8/04+Anežka_6
708. tmavé bagetky se semínky od cinie

Názory čtenářů

alus.s 19.12. 17:47  

zapomněla jsem napsat že jsem přidala PL kvásku ... ta hlava :-))

alus.s 19.12. 16:56  

neměla jsem plnohodnotnou mouku, použila jsem 300 g hladké, 200 g pšeničné celozrnné a 100 g pšen. celozr. speciál-střední. Při zpracování jsem musela dosypat trochu hl. mouky. Pekla jsem na prostř. roštu při cca 180°C 28 min !!! Fakt, nekecám :-) bagetky jsou vynikající.

tissue 17.6. 7:23  

dobré chuťově a výborné těsto

itty 14.6. 15:03  

vynikající bagetky, s těstem se nádherně pracuje, mohu jen a jen doporučit

floowy 21.5. 7:54  

Nějak se mi nepodařily...ani nevím proč...

Kátˇa 25.3. 20:50  

jsou vynikající, moooooooc děkuji

cinie 17.1. 13:40  

sisi....já tuhle pekárnu nemám, ale na tom snad zas až tolik nezáleží né.....musíš to vyzkoušet....zkus se zeptat třeba feliberi ta má tuhle pekárnu

sisi 13.1. 21:09  

Prosím odpovězte, kolik mají vážit kuličky těsta do pekárny Moulinex baguette?

majka60 20.9. 19:36  

Dnes jsem pekla poprvé a je tam strašně moc oleje.

Kulča 10.8. 22:44  

Měla bych otázku ohledně plnohodnotné mouky.V možných surovinách je uvedena plnohodnotná mouka pšeničná jemná, kterou je možné koupit v Tescu. Už několikrát jsem na ni narazila v jiném obalu, ale jen jako celozrnnou. Je to ta pravá? Děkuji

Anndy 24.7. 16:49  

těsto jsem měla akorát, nemusela jsem ani dosypávat, ani dolévat. Bagetky byli moc dobré

matysek8 22.5. 19:14  

Perfektně se pracuje s těstem ani jsem nepodsypávala.Díky za recept!

sarrafinka 22.3. 16:38  

Krásně vláčné bagetky,určitě budu dělat častěj!

zuka 19.3. 19:51  

Těsto je super, nemusí se podsypávat.Dala jsem 300g.hladké a 300g.celozrné pšeničné.Housky i rohlíky byly krásně nadýchané.Můžu jen doporučit.

OlušOluš 1.3. 8:34  

Povedlo se, i když jsem dělala poprvé, část bílé mouky jsme nahradila žitnou a otruby jsme neměla...byly dobré. Děkuji za recept.

Papetka 12.2. 15:30  

Těsto je perfektní. Motám z něj rohlíky (z daného množství mám 16 kousků). Část celozrnné mouky nahražuju kukuřičnou.

Olinka2201 6.2. 20:33  

Vynikající bagetky, vydrží měkké až 5 dní. S těstem se nádherně pracovalo. Mohu jen a jen doporučit

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.